TOEFL IBT Sınavı Hazırlık Kursu

Genel İngilizce A1 Seviye Eğitim Programı

Ana dilinizin İngilizce olmadığı durumlarda,  İngilizce konuşulan bir ülkede öğrenim görmek için yaptığınız başvurunun önemli bir parçası olarak Uluslararası kabul gören bir İngilizce yeterlilik sınavına girmeniz gerekecektir. Dünya genelinde en çok kabul gören dil sınavı TOEFL’dır.

TOEFL IBT sınavı, İngilizceyi akademik seviyede kullanma ve anlama yeteneğinizi ölçer.  Bu eğitimlerimiz, öğrencilerin TOEFL IBT sınavlarında yüksek puan almak için gerekli becerileri kazanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Kurs içeriği

Konuşma, Dinleme, Okuma ve Yazma becerilerinin tamamı için testler, alıştırmalar, konu anlatımları ve sınav stratejilerini kapsamaktadır.  Derslerimiz TOEFL IBT öğretiminde deneyimli Türk ve yabancı eğitmenler tarafından verilmektedir. 80 saatlik kurs programı bitiminde 2 adet deneme sınavı yapılacak ve sonuçları analiz edilerek öğrencilerimiz ile paylaşılacaktır.

Kimler Katılabilir?

Özellikle yurt dışında çalışmak ve eğitim almak isteyenler, Türkiye'de lisansüstü eğitim ile iş hayatında avantaj sağlamak isteyenler ile kendini geliştirmek isteyen herkes programa katılabilir.

ÖSYM ve YÖK tarafından yalnızca üniversitelerde bulunan TOEFL IBT sınav merkezlerinden alınan sonuç belgesi kabul edilmektedir.

Yabancı Dil Hazırlık Okullarında muafiyet için geçerli olan TOEFL skorunun da yine üniversitelerde bulunan sınav merkezlerinden alınması zorunludur.

*İstanbul Ticaret Üniversitesi mezun ve öğrencilerine %20 indirim uygulanmaktadır.