İngilizce Yazışma Teknikleri Eğitim Programı

Son Güncelleme Tarihi: 03/2024

TOEFL IBT Sınavı Hazırlık Kursu
eğitimimize göz atabilirsiniz.

İngilizce Yazışma Teknikleri Eğitimi, yazılı iletişimini daha etkili ve verimli hale getirmek isteyenler için hazırlanmış bir kurstur. Uluslararası platformda müşteriler, tedarikçiler ve diğer profesyonellerle iletişim kurmanızı sağlayacak bilgileri içerir. Programın amacı, kurum içi ve kurum dışı kurulan yazılı iletişimi kalite standartlarında yapabilmeyi sağlamaktır.

Eğitim İçeriği;

İş yazışmalarında en çok dikkat edilmesi gereken doğru ve yerinde İngilizce kalıplarla, firmalara uygun terminoloji çalışmaları olacaktır.

İngilizce yazışma becerileri eğitiminde, e-posta yazımından resmi yazışmalara, rapor yazma ve toplantı notlarından yönetici özeti hazırlanmasına kadar farklı alanlarda İngilizce yazışma (business writing) tekniklerini inceleme ve uygulama fırsatı bulunacaktır.

*İstanbul Ticaret Üniversitesi mezun ve öğrencilerine %20 indirim uygulanmaktadır.

Yorumlar