Genel İngilizce A1 Seviye Eğitim Programı

YDS - YÖKDİL Hazırlık Kursu

Genel İngilizce kursumuz A1 seviyesinde verilecektir. Eğitim programı üniversitemizde görev alan dil eğitmenleri ile gerçekleşmektedir. Eğitim programı ile  basit düzeyde ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına dinleme, konuşma, okuma ve yazma olmak üzere dört temel dil becerilerinin geliştirilebilmesi hedeflenmektedir. Toplamda 2 kur olarak planlanmıştır. Her kur 48 saattir. İlk kuru tamamlayan katılımcılar 2.kuru da alma hakkına sahiptir.

Eğitim İçeriği

Bu program katılımcılara; gramer eğitimi yanında temel düzeyde ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına eğitimi verilen dilimizin bilinen günlük ifadelerini dinleme, okuma, yazma, konuşma ile iletişim kurma bilgi ve becerisini kazandırmayı hedeflemektedir.

*İstanbul Ticaret Üniversitesi Personel, mezun ve öğrencilerine %20 indirim uygulanmaktadır.