İngilizce Hazırlık Yeterlilik Sınavına Yönelik Eğitim Kursu

Almanca Yaz Okulu ve Akademik Kariyer Mentorluğu
eğitimimize göz atabilirsiniz.

İngilizce Hazırlık Yeterlilik Sınavına Yönelik Eğitim Kursu

İstanbul Ticaret Üniversitesi İngilizce Hazırlık Yeterlilik Sınav formatına göre uyarlanan ve diğer üniversitelerin yeterlilik sınavlarına da fayda sağlayacak olan eğitim kursumuza katılın!

Kurs İçeriği

Okuma ve Yazma Becerileri: Kapsamlı okuma ve yazma alıştırmaları

Gramer ve Kelime Çalışmaları: Temel ve ileri seviye dil bilgisi ve kelime dağarcığı

Kursu başarılı bir şekilde tamamlayan öğrenciler, kurs sonunda en az 300 kelimelik essay yazma becerisini kazanacaktır. Kursumuz aynı zamanda öğrencilere İngilizce Yeterlilik Sınavını geçerek Hazırlık Sınıfından muaf olma ve fakülteye erken başlama fırsatı sunmaktadır.

Başarı Şartları

Başarılı bir sonuç elde etmek için katılımcıların en az B1 seviyesinde olmaları

Derslere düzenli katılım

Verilen ödev ve projeleri eksiksiz yapma

Seviyeler

Ders Seviyesi: B1-B2

Kimler Katılabilir?

Üniversitelere yeni kayıt yaptıran öğrenciler (Öğrenci belgesi gereklidir)

Hazırlık sınıfı öğrencileri (Öğrenci belgesi gereklidir)

Eğitim Tarihi

5 Ağustos - 5 Eylül

Ön kayıt yaptıranlara eğitim takvimi mail olarak gönderilecektir.

Detaylı bilgi ve kayıt için bizimle iletişime geçin! Hazırlık sınavlarında başarıyı yakalayın ve fakülte hayatınıza bir adım önde başlayın.

Üniversitemiz hazırlık öğrencileri ve Üniversitemizi tercih eden öğrencilere 6500 TL indirimli fiyat uygulanacaktır.