SPSS Uygulamalı Temel Düzey Veri Analizi Eğitim Programı (Online)

Linux Temel Eğitim Programı

Eğitim İçeriği;

Ders 1: Temel İstatistiksel Kavramlar

Ders 2: SPSS Programının Arayüzü

Ders 3: Veri Girişi

Ders 4: Edit Menüsü ve APA formatında Tablolar

Ders 5: Data Menüsü

Ders 6: Transform Menüsü

Ders 7: Betimleyici İstatistikler

Ders 8: Normallik Testleri

Ders 9: Ki-kare Analizi-1

Ders 10: Tek Grup Ortalaması İçin Testler -1(One sample t test & Wilcoxon Signed Rank Test)

Ders 11: İki Bağımsız Grup Ortalaması İçin Testler (Independent Samples t test & Mann Whitney U Test)

Ders 12: İki Bağımlı Grup Ortalaması İçin Testler -1(Paired Samples t test & Mann Whitney U Test)

Ders 13: İki Bağımlı Grup Ortalaması İçin Testler -2(Paired Samples t test & Wilcoxon Signed Rank Test)

Ders 14: İkiden Fazla Bağımsız Grup Ortalaması İçin Testler ( One Way ANOVA & Kruskal Wallis H Testleri)

Ders 15: Korelasyon Analizi (Pearson Korelasyon Katsayısı & Spearman Sıra Korelasyon Katsayısı)

Kimler Katılabilir?

Yüksek lisans tezi, doktora tezi, dönem içi projeler ve akademik çalışma yapanlar, anket geliştirip veri analizi yapmak isteyenler, şirketlerinde istatistiksel raporlar yazanlar ve istatistik ile veri analizi yapmak isteyenler bu eğitime katılabilmektedir.

Eğitim Süreci;

Eğitim online olarak gerçekleşecektir.

Eğitim Süresi: 36 Saat

Eğitim Süreci: 6 Hafta

Eğitim Günleri: Salı - Perşembe

Eğitim Saatleri: 19:30 - 22:30

*İstanbul Ticaret Üniversitesi Akademik ve İdari Personel ile Mezun ve Öğrencilerine %25 indirim uygulanacaktır.