Genel İngilizce A2, B1 Kursu

E-Sertifika Programı

Genel İngilizce kurslarımız A1 ve A2 seviyelerinde verilmektedir. Kurslarımız konusunda uzman Türk ve yabancı, üniversitemizde görev alan dil eğitmenlerimiz ile gerçekleşmektedir. Kurslarımızda;  Dinleme, konuşma, okuma ve yazma olmak üzere dört temel dil becerilerinin geliştirilebilmesi hedeflenmektedir.

Ders işleyişinin büyük bir kısmı dilin kullanılmasına yönelik pratik çalışmalardan oluşacaktır.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İngilizce Programı dünyanın en büyük eğitim çözümleri şirketi Pearson tarafından geliştirilen, uluslararası tanınırlığa sahip kalite güvencesi olan akreditasyona sahiptir. Bu akreditasyona sahip eğitim kurumlarının öğrencileri, uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip “Pearson Assured Sertifikası” almaya hak kazanırlar.
Söz konusu sertifika, öğrencilerin elde ettikleri yeterliliklerin akademik ve mesleki olarak daha büyük bir geçerliliğe sahip olmasına yardımcı olacaktır. Pearson, dünya çapında 1000’den fazla kurum ile birlikte çalışmaktadır. Özellikle İngiltere’de, ABD’de, Avrupa’da ve Orta Doğu’da birçok kurum ve kuruluş ile çalışmalar yürütülmektedir. Dolayısıyla öğrencilerin kazandıkları sertifikalar, bahsedilen bölgelerde kariyerlerine devam etmelerine destek sağlayacaktır. Kursumuzda dil eğitimine başlayıp B2 kurunu tamamlayan her öğrencimiz bu sertifikaya sahip olacaktır.

CUMARTESİ-PAZAR / Saat: 10:00-14:00

80 saat / haftada 8 saat /10 hafta (hafta sonu) + 20 saat ONLINE çalışma